08:00 — 20:00

+40 753 826 696

Bucatarie

Bucatarie vila amiral

Bucătăria de la Vila Amiral este un spațiu remarcabil, ce îmbină eleganța cu funcționalitatea modernă. Designul său sofisticat și atent ales creează o atmosferă primitoare și plăcută. Bucataria este perfectă pentru a savura preparate delicioase și pentru a petrece momente deosebite alături de cei dragi.

Dotată cu echipamente de ultimă generație, bucătăria de la Vila Amiral Techirghiol pune la dispoziția oaspeților o gamă variată de facilități și utilități care vor satisface toate nevoile culinare.

Atentie! Vila Amiral nu ofera si nu comercializeaza niciun fel de mancare. Aceasta bucatarie este pusa la dispozitia clientilor in mod gratuit pentru a crea un confort cat mai sporit.

Smart TV

mobilier nou

Aer conditionat

WIFI gartuit

Ce oferim?

Electrocasnice performante

Bucătăria este echipată cu electrocasnice de înaltă calitate: cuptor, plită, cuptor cu microunde, frigider modern, masina de spalat vase si doua chiuvete.

Mobilier și vesela

Bucătăria este prevăzută cu mobilier elegant și ergonomic, ce maximizează spațiul disponibil. Oaspetii vor beneficia, de asemenea, de vesela, tacamuri, pahare si toate cele necesare prepararii unei mese copioase.

materiale de calitate

Bucătăria dispune de blaturi generoase, confecționate din materiale de calitate și ușor de curățat. Aceste blaturi nu doar adaugă un aspect elegant, ci și oferă un spațiu suficient pentru prepararea mancarurilor.

Sisteme de ventilație

Pentru a asigura un mediu confortabil și plăcut în timpul gătitului, bucătăria este dotată cu un sistem de ventilație eficient, care elimină mirosurile și aburul, asigurând un mediu plăcut și curat.

galerie foto